ЦСКА 1948  отправи покана към първите мъже в Република България

...
ЦСКА 1948  отправи покана към първите мъже в Република България
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 с покана до първите мъже в Република България

ЦСКА 1948  отправи покана към първите мъже в Република България да проследят онлайн футболната среща сред ЦСКА 1948 и ЦСКА - София. Двата тима са в Топ 3 на краткотрайното класиране и са кандидати за призовите места в елита. Сред получателите на поканата са президентът, служебният министър председател, служебните министри на спорта, на защитата и на вътрешните работи, кметът на София.

 „ За нас е чест от името на управлението на ФК ЦСКА 1948 да Ви поканим на футболната среща от XXIII Кръг на efbet Лига сред тимовете на ЦСКА 1948 и ЦСКА–София. Мачът ще се организира в неделя, 12 март, от 16:45 часа на стадион „ Витоша “ в Бистрица.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Двата тима са в Топ 3 на краткотрайното класиране и са кандидати за шампионската купа в шампионата на Република България. Ще се радваме да оцените уместно идното зрелищно спортно събитие и да се насладите персонално на този стойностен дуел.

Вашето наличие на стадиона на подобен значим и забавен състезателен дуел може да бъде знак за това, че българският спорт, в частност футбола, върви в вярна посока и може да се мери с този в другите европейски страни като равнище на организация, спортно механически достолепия и зрителски нрав. “, се показва в поканата.

ФК ЦСКА 1948 е тимът, чието прогресивно развиване в последните години е ослепителен образец за триумф, който може да бъде реализиран от български клуб с съвременно ръководство по европейски модел ", написа в поканата на " алените ".

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР